bebi

Stura Facile gélový čistič odpadov 1l

Predaj skončil
Gélový chemický prostriedok na čistenie a zpriechodnenie zanesených odpadových potrubí. Stura Facile je určený na prečistenie výhradne plastových a keramických odpadov umývadiel, spŕch, WC, kanalizácie a pod. upchatých tukmi, mydlom, vápenitými usadeninami, vlasmi, papierom, handrou. Objem 1000 ml.

Dodržiavanie predpisov
Upozornenie: ŽIERAVÝ! Obsahuje kyselinu sírovú 96% - EC: 231-639-5! Zabránte kontaktu s pokožkou a vniknutiu do očí. Do prípravku nikdy neprilievať vodu, nebezpečenstvo vystreknutia a poleptania.Predaj len osobám nad 18 rokov!NebezpečenstvoH314 Spôsobuje vážne poleptanie kože a poškodenie očí.

Návod na použitie
Upozornenie pred použitím:prípravok obsahuje vysoko koncentrovanú kyselinu sírovú, ktorá sa v sifóne prudko zahrieva, pracujte preto s maximálnou opatrnosťou a vždy používajte ochranné prostriedky - chemicky odolné gumové rukavice, okuliare alebo štít a PVC zásteru alebo oblekprípravok sa používa neriedený, nalieva sa priamo z fľaše pomaly do čisteného odpadupri riedení prípravku sa zvyškom vody v odpade dochádza k uvoľneniu veľkého množstva tepla a môže dôjsť k varu, vývinu pary aj k vystrekovaniu kyseliny. Preto je dôležitá pomalosť aplikácie.pred použitím napred odsajte z čisteného odpadu vodu, mechanicky uvoľnite časti odpadu a potom po malých dávkach postupne dávkujte podľa návodu na etiketeprostriedok môže poškodiť niektoré citlivé povrchy (napr. nerez alebo Granit), vyvarujte sa preto ich styku s prípravkom

Značka Madel
Množstvo v balení 1 KS
Objem 1000 ml
Typ čistič odpadov
Vôňa -

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

© 2024 BEBI s.r.o. | +421 905 260 081 | evcabinovska@gmail.com